четвртак, новембар 09, 2006

Penelopisanje

Francuska sobarica u ostavci resila je da nagoogla sve sto joj treba u zivotu, da sve svoje potrebe ubuduce lepo zavrsi na web-u.
Pitali je oficiri: a vas privatni zivot?


~~~

Lapsusi...nema ih decenijama, i onda...dvaput za tri meseca!!! ODVRATNO.
Ali: barem nisam rekla ništa novo i ništa strašno. Omaške su normalna stvar, svako ima pravo na grešku, a narocito na - lapsus calami :).


~~~

„Ko googla za bivsim ljubavima, gorece u ljubavnom paklu” rekao je jednom prilikom, malo pripit i raspojasan Dante.
„Ko googla buduce simpatije, sam je sebe osudio na Limb!”, sapnula mu je na uvo neka bezimena musava maloletnica koju je bescasno izdrpao u nekom davnom jesenjem sutonu.

~~~


Dan sto plete,
noc opara...

plot
...medju javom
i medj' snom,

indeed! :)

4 коментара:

Krojacica је рекао...

Veze nema sa textom, ali samo da ti kazem da sam juce kupila najdeblje drvene strikace igle (12ica), neku lepu vunicu, zavalila se u fotelju i strikala, strikala...
To sve posle davanja silnih otkaza, suocavanja sa sistemom koji je los, seche, i odluke da cu sama da uzmem stvari u svoje ruke! Tako su na red dosle i igle... Znam da pletem jednu vrstu boda (frket, to onaj naopak) i samo traku. Ovaj put cu siroku, licice na shal...
Ide dobro, ali je maca sinoc malko rasparala...
Jos nisam dotukla sistem izgleda. Ostalo je da mu odsecem glavu ;)

Cybernaut је рекао...

Jeste, samo napred, bice ovo duugacka zima...treba se opskrbiti hobijem i necim / nekim sto greje - ti imas win win situaciju s shalom i mackom! :)

Krojacica је рекао...

Inace, bolje lapsus nego glupost.
Zaista mi je draze da naletim na lapsus u dobrom tekstu, nego da trosim vreme na besprekorno napisan imbecilan tekst.
Mada, ko zna? Mozda ima lapsusa i u tim glupim tekstovima, ali negde pri kraju... dokle niko nikada nije stigao sa citanjem ;)

Cybernaut је рекао...

Dekapitacija shala? Bolje pusti macu da ga dokrajci :)MAC, MAC...!!!


e, a evo odgonetke:
Lapsus, to kad se neke intrapsihicke sile aktiviraju. Lapsus je u stvari (kako kaze moj dragi virtuelni pedagog) kompromis izmedju onoga sto se htelo i onoga sto se zelelo reci.