уторак, октобар 02, 2007

Prosto prosirena jednacina ;-)



Heh...evo jedno licno pitanje (kao kad upunjavate leksikon u Osnovnoj :)

Imate li na koga da mislite pre spavanja?

Kod nas, u Vojvodini, veoma je vazno, ma sta da se desava i svet ako se rushi, i ako je ljubav nemoguca ili nesrecna, ili bezperspektivna ili sta god da figurira od razloga za neostvarenost veze i svakodnevni apdejt ceznje u sirovom stanju, presudno je upravo to: IMATI NA KOGA DA MISLIS.

Pitajte ili se pozalite kome hocete iz Novog Sada, svi ce vam isto reci :)

Daleko je iza nas (alaj smo matoreee...) vreme u kome su se skolskom kredom potajno po zidovima pisale jednacine NEKO + NEKA i vice versa. Kradom, kad se svi onako djuture vracaju iz skole, pa da ON (najcesce, doduse ponekad i ONA, nikad decaci nisu bili preterano skloni tome) vidi kad se bude, jelte, istim putem kuci vracao iz skole...
To 100 godina nisam videla, a jos nisam pocela da govorim kako "ove nove generacije nista ne valjaju"...hm...nesto nije u redu?! Ma nema veze...

Elem, moja drugarica Bojana iz Danasa (moze mi se da ga menjam po padezima, oprostite Politikini kolumnisti na temu lingvistike, ovo je ipak marketinska caka) i ja se pre neko vece prisecale detalja....zavrnutih "ushiju" na spomenarima i leksikonima u kome su lezale "tajne" poruke za vlasnika, pa svi ti otisci ruzem po papiru (meralih roze!) i tajno pisanje njegovog imena, hihihihi...A uz to oni beskonacni "slucajni" susreti kada ti je DAN DIVAN jer je prosao i JAVIO SE, i jos pogledao ONAKO :)

Bojana je, btw, sjajna. Kaze, oduvek su je voleli novosadski Shiptari i imala je uvek besplatan sladoled od njih, i to ne samo u svojoj ulici nego SVUDA.
Jednom je jedan pitao koliko ima godina (tlinaest :) na sta je prokomentarisao STETA.
Naravno da se pristojno celjade vise nikad nikad nije pojavilo o toj poslasticarnici...

Da ne ostanem duzna mnogopostovanom publikumu, ispricacu i ja svoj gaf - moj prvi decko je bio od mene mnoogo stariji ;))) Nije smesno, mogli su da ga optuze za zavodjenjemaloletnice....a u stvari, ja sam njega "zavela".
Sta cu kad je vezbao na terasi koja se videla iz drugaricinog stana, sve obnako golishav i u nekim narandzzastim biciklistickim gacama sa tregerima...dizao covek tegove.
Naravno da smo zvale telefom, pa ...chutale :) To je bilo najsladje. To, i ono kad pozvonis nekom pa pobegnes :)

Eto,
sto se problema s kojima se susrecemo u 21. veku tice, malo toga je nasledjeno iz prethodnog veka, i mnogo toga je smesno - npr. u Srbiji se tvrdi da muskarac koji maze ruke kremom pre spavanja je bez pardona gej.
I onaj koji se svaki dan kupa, takodje :)

Kako dakle izvaliti ko jeste a ko nije i da li je moguce da nama strejterima pripadaju samo oni restlovi, Balkanci koje ni Oust ne moze da dezintegrise, naspram onih koji kako-tako vode racuna o sebi?!
He..."Ali ne previse!", kako glasi pravilo...
Evo sta je diferentia speciffica: kako kaze Marko Herman, normalni muskarci mackaju ruke kremicom posle KUPANJA, a ne pre spavanja...
:)

Ovo je naravno licilo na shalu, ali izgleda da ipak prosecan ovdasnji muskarac ipak cesce spava nego sto se kupa :)


Chek, chek...stize autorizacija od Marka - NE SAMO POSLE KUPANJA NEGO I POSLE PRANJA SUDOVA.

Ajd' uzdravlje.



Aneks blogocastivi, od Super Gashe
(www.pcpress.co.yu):
Ako nekog volis, 100 puta si vredniji od onoga koji nikoga ne voli. I sasvim je svejedno kojeg je pola to sto volis.


Stage is yours...

Powered by
JJ

Нема коментара: