среда, децембар 20, 2006

The Sweetest Thing!

Corporate culture




Pocelo je predpraznicno cestitanje :)

Ovo mrdavo & lepo iznad je prva elektronska korporativna cestitka u 103 godine dugoj istoriji kuce Politika Novine & Magazini.
Ja sam fascinirana, iskreno. Odlican posao je uradila nasha Ivana iz Oglasnog! Koliko se secam, i prosle godine je nudila ovo resenje, doduse za kalendar koji je trebao da se lista.
A resenje je zaista odlicno, TO je pravi brend, kad je umetnicki i asocijativno plodan!
Upuceni tvrde da Momo Kapor ima neku sliku saksije umotane u Politiku, i da je mozda otud dosla inspiracija; ali, vaistinu mis'im, kakvo je to krecenje kuce bez Politike?! Da ne pricam o umiranju, nije red...Ili, kad se raskvase cipele na ovu bljuzgavicu, necemo valjda guzvati i cepati Man's Health da nam odrzi obucu u lepom stanju? Vodic kroz bgd na jednoj strani, pa gde to ima sem kod nas, ponedeljkom!
Hehehe...koju poruku salje eCestitka PNM: pa i vasha jaja su sigurnija uz Politiku!

Svaka cast i art dir. Borutu Vildu koji se dosetio da spakuje u gif format. Mislim da ce ovo biti NAJSLADJA cestitka EVER & EVER :)

Samo da se zna, pre 2 dana u ime redakcije Dodaci Oglasnog sektora odaslate su u cyberspace partnerima & prijateljima sledece eCards...


Krojac 1

Krojac 2


Krojac 3

powered by Anne ~ Krojac Web Design


I da udje u zapisnik da smo MI bili prvi!
I ove godine imali smo srece da steknemo vazne i dobre prijatelje :) Poslovnim partnerima i saradncima, kompanijama i pojedincima, firma Internet Krojac je ove godine obezbedila lepi digitalni plezir, na opstu radost & veselje celog nasheg malog a savrsenog tima Dodataka :)

Inace, redakcija Dodaci postoji tri godine. Ideja je da svakoga dana citaocima ponudimo program plus uz dnevne novine. Tako svakoga dana Politika ima neki podlistak, i to ovim redom:

Ponedeljak - Auto moto nautika - tockovi & plovila + New York TIMES!!!
Utorak
- svakog drugog utorka - Moj stan, moja kuca, lifestyle dodatak pun eXperata i dobrih saveta o stanovanju!
+ Zelene strane, by Fondacija Ribnikar, utorcima izmedju!

Sreda
- PUTOVANJA, vas vodic za dobar odmor
Cetvrtak - POSAO, vodic za trazenje posla i razvoj karijere (ovo je moj omiljeni!)

/juce u liftu mi pricala mlada koleginica A. sa beogradske rubrike kako cita & CUVA moje tekstove!!! Kaze „ti tako dobro radis, ali to znas, to ti sigurno svi pricaju, da ne smaram...”. Ajao...ma jock, otkud SMARAS :)/

Petak - NEKRETNINE, vodic kroz trziste nekretnina

Subota - CoolturaNedelja - Magazin
(napomena: ova dva dodatka pokrivaju istoimene redakcije PNM)


Cenim da je vreme, kako smo krenuli, da pocnemo da pravimo STOGODISNJU STRATEGIJU, naravno, samoodrzivog razvoja :)


Kazu da je prvih 100 godina najteze, a posle...posle ide lako :)
Lako je njima kad smo nashi!



Hey!
Srecni praznici!

4 коментара:

Анониман је рекао...

Srećni predstojeći praznici. :)

Uvek je prvi n (10, 100, 1000) godina najteže, a onda nas sačeka neki novi početak, pa je u igri opet privh n godina. ;)

B.

PS. Nije mi jasno zašto ti je baš taj dodatak četvrtkom omiljen. ;):)

Unknown је рекао...

hehehe..nije mu jasno :)

Pa to je moje mestasce za preporuke, predloge, savete, razmatranja i nove uglove posmatranja :)
Tu sam eXpert i dajem najbolje od sebe - trziste rada & obrazovanja, integracija, korporativna kultura, medjuljudski odnosi, tim, liderstvo, upravljanje konfliktima...sve same lepe teme!

Za Putovanja volim da pisem, ali kad nije varijanta „iz redakcije” (kao kad sam prsole zime, tri meseca valjda ako ne i duze, vodila rubriku Turisticki putokaz. Tu mi je networking radio sav posao, mejlovi i telefon...a lepse je kad se putuje, normalno)


Nekretnine su mi super takodje, tu svasta novo naucim i nije nimalo dosadno mada tako zvuci kad kazes krediti, porezi, gradska akta...To se trziste formiralo shtap-kanap varijanta, vrlo je nesredjeno i zadovoljstvo mi je da ucestvujem u njegovoj izgradnji, kako-tako, pa i kao sufler iz 100godisnjih novina ;-)
Narocito sto u nekoj perspektivi vidim i svoj interes - treba kupiti stan, jel da...Odgovara mi da se stvari kristalizuju.

NE pisem za Auto-moto jer imam 2 desne ruke i ne razlikujem levo-desno, ne umem vozim ni da plovim niti se razumem u shrafove i polovnjake :) Tu samo uletim kad nesto zesce nije u redu, kao onomad parking servis, kad su se zalili na Krstarici pa sam anketirala sve parking servise u Srbiji na temu posta kosta :)

Stan je zezanje, to je najlakse pisati - kako dekorisati, urediti, isplanirati, nja...sve sareno i slatko.
Ima na sajtu PNM nesto o kreativnoj deci, kakva im soba treba. Ma super su teme! Tesko da ima boljeg mesta za novinara poput mene!

Анониман је рекао...

Ti izgleda ne znaš za šalu... ovih dana? :)

Hvala, na detaljnom opisu. Vrlo ljubazno od tebe. Samo da ti poželim da u narednih n godina, ne moraš da se baviš temama na 4 i 2 točka i da sa putovanja ne izveštavaš iz redakcije.

Za ostalo... pročitam dodatak i vidim koji si ugao posmatranja izabrala ove nedelje i uživam u tome. :)

B.

Unknown је рекао...

eh...:)
Srecni praznici!