понедељак, октобар 20, 2008

IT BAROMETAR: Bizz Buzzovanje


Odbrojavanje je počeloo...!

Događaj kojem se ja pošteno radujem (iz više razloga koje ću kasnije pobrojati) zakazan je za kraj meseca u Niškoj Banji. Sudeći po onome što čujem izgleda da je oktobar svima bio hype mesec i da će odlazak u banju, makar i poslovan, svima biti u agendi.



KADA: 29 - 31. oktobar 2008. (sreda - petak)

ŠTA: biZbuZZ - treća konferencija o Internet poslovanju.

TEMA: Web sadržaj: značaj i upravljanje

GDE: Niška Banja, hotel "Radon"



A šta se tačno tamo dešava? ;O)

Bizz Buzz konferencija uspešno spaja poslovanje i internet, i sve one ljude koji s tim imaju (ili bi voleli da imaju) veze. Fokus je na elektronskom poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, Internet marketingu a misija je promocija uspešnih poslovnih priča, naročito kada se one dešvaju ovde, među nama.

Postoji jedan popriličan jaz između 2 velike IT ekipe. Delimo se na B2B i B2C i retko se dešava da se iskustva razmene - ove 2 struje obitavaju kao dva posebna i odeljena eniteta. S jedne strane digitalni (ili: web) preduzetnici, a sa druge sve platforme i rešenja koja svoj interes nalaze ne u krajnjim korisnicima već u takođe velikim sistemima.
Što se mene lično tiče, kao novinaru zanimljive su obe opcije. A kao nekome ko sada već može da tvrdi da poznaje ljude koji su sa dvadeset i nešto napravili milione (a da im to nisu mama i tata ostavili) i značajan tehnološki prodor, i kao nekome kome je IT zajednica zbog zakona po kojima funkcioniše draža od većine korporativnih miljea, ja zaista mogu da kažem da jedva čekam da vidim ovogodišnji nastavak BizzBuzz-a ;)

Evo koje su
TEME BIZZ BUZZ SEMINARA.

Blog organizatora redovno se ažurira i detalje učesnicima, akcijama i sponzorima konferencije moguće je čitati ovde - http://blog.itseminar.org/


FACEBOOK GRUPA JE OVDE!


A 51, firma za koju ja sada radim, prisutna je na BizzBuzz od početka, a ove godine kao zlatni sponzor BizzBuzz seminara. Očekujem da se usmeno obećanje dato pre mesec dana ispuni i da se Ilija Studen i Goran Radulović zaista pojave u - zlatnim odelima :) Živi bili pa videli.

Inače, A 51 doo iz Novog Sada je tvorac softvera za timsku kolaboraciju namenjen organizacijama i timovima activeCollab. Ovo je jedna prava preduzetnička priča a oni koji dođu imaće prilike da uživo čuju kako je sve počelo.

Dakle, vidimo se od 29 do 31.oktobra na BizzBuzz konferenciji!


8-)

Miss

10 коментара:

Анониман је рекао...

pazi kad sam ja hteo da postavim tekst sa naslovom "Odbrojavanje počelo" :)

takodje imam ideju da u svaki tekst koji postavim do tad makar u dnu pomenem ovo dešavanje... :) uz naravno fino uklapanje u kontekst :)

vidimo se! :)

urbanadomacica је рекао...

Divan blog, pozdrav!

urbanadomacica је рекао...

Secam se, naravno :)
Nego, pohvalili(le) te puno, pa sam ponovo posetila stranicu gospodjice Cybernaut. Vidimo se najverevotanije na konferenciji!

Unknown је рекао...

Ko je blesav da propusti vikend u banji, zar ne :)

C ya there!

Unknown је рекао...

Inace, prijave za seminar mogu da se obave preko banera (gornji levi ugao) i ovde


http://bizbuzz.itseminar.org/index.php?lid=lt&show=registracija

urbanadomacica је рекао...

Draga, prijavih se ;)
Vidimo se tamo

Анониман је рекао...

hej, samo da skrenem pažnju na to da je 29. (početak BizBuzz-a) ipak sreda.. malo me zbunjuješ tim planovima za vikend :) tj. možeš ti slobodno da produžiš boravak (sigurno bi bila lepo ugoštena) ali konferencija je ipak sreda, četvrtak, petak.. ;)

Unknown је рекао...

ne zameri, meni rekli da idem u uto, pa sam pomislila da svi idu tada...
:)

Анониман је рекао...

Drago mi je da sam te video ;)
Znam, znam, ti mene nisi ali tebe prokazali drugi. :)
Taman kad sam hteo da se predstavim ti pobeze uz stepenice

Unknown је рекао...

???

pa sto nisi cimnuo Slavka dam it, bas bih se obradovala da sam te upoznala u RL.