понедељак, октобар 20, 2008

IT BAROMETAR: Bizz Buzzovanje


Odbrojavanje je počeloo...!

Događaj kojem se ja pošteno radujem (iz više razloga koje ću kasnije pobrojati) zakazan je za kraj meseca u Niškoj Banji. Sudeći po onome što čujem izgleda da je oktobar svima bio hype mesec i da će odlazak u banju, makar i poslovan, svima biti u agendi.



KADA: 29 - 31. oktobar 2008. (sreda - petak)

ŠTA: biZbuZZ - treća konferencija o Internet poslovanju.

TEMA: Web sadržaj: značaj i upravljanje

GDE: Niška Banja, hotel "Radon"



A šta se tačno tamo dešava? ;O)

Bizz Buzz konferencija uspešno spaja poslovanje i internet, i sve one ljude koji s tim imaju (ili bi voleli da imaju) veze. Fokus je na elektronskom poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, Internet marketingu a misija je promocija uspešnih poslovnih priča, naročito kada se one dešvaju ovde, među nama.

Postoji jedan popriličan jaz između 2 velike IT ekipe. Delimo se na B2B i B2C i retko se dešava da se iskustva razmene - ove 2 struje obitavaju kao dva posebna i odeljena eniteta. S jedne strane digitalni (ili: web) preduzetnici, a sa druge sve platforme i rešenja koja svoj interes nalaze ne u krajnjim korisnicima već u takođe velikim sistemima.
Što se mene lično tiče, kao novinaru zanimljive su obe opcije. A kao nekome ko sada već može da tvrdi da poznaje ljude koji su sa dvadeset i nešto napravili milione (a da im to nisu mama i tata ostavili) i značajan tehnološki prodor, i kao nekome kome je IT zajednica zbog zakona po kojima funkcioniše draža od većine korporativnih miljea, ja zaista mogu da kažem da jedva čekam da vidim ovogodišnji nastavak BizzBuzz-a ;)

Evo koje su
TEME BIZZ BUZZ SEMINARA.

Blog organizatora redovno se ažurira i detalje učesnicima, akcijama i sponzorima konferencije moguće je čitati ovde - http://blog.itseminar.org/


FACEBOOK GRUPA JE OVDE!


A 51, firma za koju ja sada radim, prisutna je na BizzBuzz od početka, a ove godine kao zlatni sponzor BizzBuzz seminara. Očekujem da se usmeno obećanje dato pre mesec dana ispuni i da se Ilija Studen i Goran Radulović zaista pojave u - zlatnim odelima :) Živi bili pa videli.

Inače, A 51 doo iz Novog Sada je tvorac softvera za timsku kolaboraciju namenjen organizacijama i timovima activeCollab. Ovo je jedna prava preduzetnička priča a oni koji dođu imaće prilike da uživo čuju kako je sve počelo.

Dakle, vidimo se od 29 do 31.oktobra na BizzBuzz konferenciji!


8-)

Miss

10 коментара:

Slavko Ilic је рекао...

pazi kad sam ja hteo da postavim tekst sa naslovom "Odbrojavanje počelo" :)

takodje imam ideju da u svaki tekst koji postavim do tad makar u dnu pomenem ovo dešavanje... :) uz naravno fino uklapanje u kontekst :)

vidimo se! :)

Ivana је рекао...

Divan blog, pozdrav!

Ivana је рекао...

Secam se, naravno :)
Nego, pohvalili(le) te puno, pa sam ponovo posetila stranicu gospodjice Cybernaut. Vidimo se najverevotanije na konferenciji!

Miss Cybernaut је рекао...

Ko je blesav da propusti vikend u banji, zar ne :)

C ya there!

Miss Cybernaut је рекао...

Inace, prijave za seminar mogu da se obave preko banera (gornji levi ugao) i ovde


http://bizbuzz.itseminar.org/index.php?lid=lt&show=registracija

Ivana је рекао...

Draga, prijavih se ;)
Vidimo se tamo

Slavko Ilic је рекао...

hej, samo da skrenem pažnju na to da je 29. (početak BizBuzz-a) ipak sreda.. malo me zbunjuješ tim planovima za vikend :) tj. možeš ti slobodno da produžiš boravak (sigurno bi bila lepo ugoštena) ali konferencija je ipak sreda, četvrtak, petak.. ;)

Miss Cybernaut је рекао...

ne zameri, meni rekli da idem u uto, pa sam pomislila da svi idu tada...
:)

Spartak је рекао...

Drago mi je da sam te video ;)
Znam, znam, ti mene nisi ali tebe prokazali drugi. :)
Taman kad sam hteo da se predstavim ti pobeze uz stepenice

Miss Cybernaut је рекао...

???

pa sto nisi cimnuo Slavka dam it, bas bih se obradovala da sam te upoznala u RL.