четвртак, новембар 15, 2007

Pevanje VS. pucanje


Seca li se neko Tota Kotunja i pesmiculjka United Europe? Bese to neka davna Evrovizija osamdesetih. Pevao je ovaj Italijan sav zanesen, a Evropa mu se smejala, sta bre ujedinjeni...kakav crni euro...final countdown i sve u paketu...huh!

U medjuvremenu je i Papa snimio hip hop album o cemu su pisali dva celava svedska doktora nauka u bestseleru Funky Business, Nenad Chanak pevao My Way na TV Pink, Boris Tadic malo pre nego ce postati shef drzave slikao se za Playboy u bazenu, sve sa kapom da mu se ne okvasi kosa, takodje su neki poceli javno da pokazuju svoje tetovaze birackom i, verovatno, i ostalim telima, a tabu teme su defintivno dozivele sunovrat otkako su na optuzenicku klupu stavljeni novinari koji su se drznuli da uznemiravaju (IJU!) Ministrove OVCE (videti: sta su ovce)

Sta u medjuvremenu radi Jevropa?

Ministri inostranih poslova Francuske i Nemacke, Bernard Kouchner i Frank-Walter Steinmeier, u ime prevazilazenja netrpeljivosti i negovanja dobrosusedskih odnosa, otpevali su pesmiculjak sa refrenom DEUTSCHLAND.
Naravno, imali su pomoc profesionalnih muzicara, i to turskog porekla - koji zive u Nemackoj.
Sve radi kulturnih integracija :-)

.... & laku noc,
odoh ja da spavam sa svojim e-ovcama :-)

Нема коментара: