петак, октобар 27, 2006

Multitasking strategy kit

sprave

MULTITASKING CYBORG

Kako me vide inzenjeri: ja sam BROADBAND, ja sam MULTITRACKING („to ne moze svako, da pratis istovremeno nekoliko stvari i prebacujes paznju”), i jos kaze - imam glas koji smiruje, potpuno radiofonican i hipnotisuc, i, naravno, jos jedan Must Do: trebalo bi to da iskoristim nekako!
Jedan kolega je pozvao studio da se raspita ciji je to glas...ko zna, mozda ovaj rozen kiborg zavrsi u etru radeci ono sto najvise voli - pricajuci...hm...svasta ja volim!
Mh...neka to samo bude o necemu lepom kao danas, o cudnovatom putesestviju na Island nase cembalistikinje Smiljke Isakovic, i o upravljanju vremenom po Franklin Covey tablici :)


Hajd ' ziveli!


Sad se vi pitate zasto ziveli? Pa dobila sam danas vaucer za kupovinu u Lilly - nekom prilikom kada su se u direkciji zalili kako im je opao ppromet, producentkinja iz Oglasnog im rece „Ma ne brinite nista, to je samo trenutno! Evo, moja koleginica vam svaki mesec ostavlja po pola plate u radnji! Kaze da svaka postena zena mora makar 50 € da ostavi na dan kad joj legne plata!"

Istina, rekla sam to milion puta a i napisala jednom u reportazi iz Grcke „za aranzman na Halkidkiki u predsezoni valja izdvojiti simbolicnu sumu, taman koliko svaka postena zena ostavi u Liliju barem jednom mesecno! ”
Vodila sam svojevremeno evidenciju troskova - ispostavilo se da u Lilly idem u minimum tri do cetiri navrata i da u prvom mahu ostavim najvise novca.




Ma rozen sam ko futoshka torta

Completely purple.


Napisah danas Strategiju za honorarno zaposlene - izgleda da se premalo prica o prednostima ovog, na prvi pogled nezavidnog, statusa.

3 коментара:

Unknown је рекао...

Draga moja, secas se kakvu sam kaznu smislila ONOM kuriru za kojeg mi je prosle nedelje javljeno da dolazi sa poklon paketom iz Lilija i koji, jel se secas moje patnje i dusevne boli, NIKAD NIJE DOSAO? :)

Jedva se oporavih od cuda, da se gospodin, posto me nije iz prve nasao, okrenuo i otisao sve MOJIM paketom!!!

Znaci, sram ga bilo, da mu znam ime ubacila bih ga u oglase:

„Daje se na znanje i ravnanje da je kurir gosn taj i taj neposteno otudjio moj paket iz Lilija. Ko ga sretne, nek ga obesi za yaya na Terazijama, i nek pozove Emotions Production da sve snimi a ja cu da se zauzmem da emituju to u pauzi za reklame Velikog Brata”.

:)

Nije shala, nije on ni svestan koliko meni ovo znaci!

Sta da kupim, sta da kupim sad :)

Unknown је рекао...

:)
qq! Evo corpus delicates da mi Krojacica ne DOZVOLJAVA da budem - domacica!

A kako sad to prasak od 900 grama? O tempora, o mores, ranije je bilo od 1 kg, od 3, od 6, i od 9kg...a sad od 900 grama! Mora da je onih 100 GRATIS? :)

Unknown је рекао...

Izasla je danas strategija za honorarno zaposlene..hehehe...nakon 2 nedelje muka:)
da pocenm da objavljujem ozbiljne tekstove tj. novinske ovde?