уторак, октобар 24, 2006

manijaci



Moj SPAM box (ili: koliko ste radoznali? )


Kanta za smece....opsesija paparazza, skloniste pokislih i hraniliste gladnih.... Fascikle sa nezeljenom postom 'ladno su tracker za prevaru i za precizno definisanje seksualne orjentaciju takodje...
Na mom omiljenome Forumu, u sklonistu od pocesto brutalne realnosti u kojoj se dimi nikotin i pricaju (pre)masne price, jedan drugar i njegovo zence (oboje su iz Vojvodine) kazu: ako hoces da vidis da li je gej, pogledaj mu HISTORY u eXploreru! A ako ti je do toga da vidis kako ce ti biti u braku ili vezi s njim - proveri mu Recycle Bin ( „zeno wuda, neces valjda da ides za njim i da ga praznis!”).
Salu na stranu, u mom BULK odnosno SPAM folderu svasta ima.
Odnedavno, otkako mi skinuse mejl nalog viska na ime davno ukinutog magazina Autosvet, odjednom pocese i MENI da stizu obavestenja o Viagri i Cialisu (koliko sam shvatila, za ovaj drugi se ceka malo vise, prosljaka tek za 15 minuta, ali traje....dusu da ispustis - od 24 do 72 sata, naravno, ako ne lazu!).
Do tada, SPAM-ovi su bili super mesto za recimo....biranje nadimka i username-a na netu :-). Oni koji zive na engleskom govornom podrucju verovatno i ime za bebe biraju TU, u svom rodjenom SPAM folderu: Charly, Roy, Romeo (huhuhu!), Randolf, Eva (sic!), Gandalf...(dobro, nema Gandalf), Ada Shirley, Felix, Bryan, Sophy....
A nude mi svasta: jedno pismo nosi sasvim retro naziv: FLOPPY DISC! Poslala ga je izvesna Lizza Schmitt (kako to raspusno zvuci?!?) koja kaze da akcije X-tra Petroleuma trenutno imaju cenu od sjajnih 0,0105 $ (!) i da ako sam „lukrativni biznismen” sa solidnim i dokazanim kadrom ne bih smela da propustim šansu da kupim ovo pre neko što eksplodira cena akcija ovog preduzeca!
Zasto je u naslovu ona retro naprava - ne znam.
Drugi hoce da mi prodaju kvantnu energiju po ceni od cak 3,12 $!!! A naslov: hostesa za belo vino.
Po svemu sudeci, ispadne nekako da je lik po imenu Karlos, bitanga koja SAMO hoce da mi izreklamira cigarete i nesto valijuma - cista naiva!

1 коментар:

Unknown је рекао...

Schnajderka, ne daj se doctorima!