понедељак, децембар 08, 2008

Web putokaz: BESPLATAN ONLAJN ŠTEK


Ko želi da svoje podatke bekapuje negde na mrežu (za ne daj bože!), sada više ne mora da se dovija i koristi različite servise za pdf, za jpg, za mp3.

Sve to (stane u ovo :) sada može da stane na jedno mesto, i to sasvim besplatno - DODAJ.RS.

Servis Dodaj.rs predviđen je za lične i nekomercijalne potrebe građana RS.

Pogodnost za one koji se registruju (takođe besplatno, mada može i bez registracije) je čuvanje 2x većih fajlova (10 MB), opcija slanja linkova do fajlova email-om, lista sačuvanih fajlova i linkova do njih.

Servis Dodaj.rs omogućilo je na srpskom jeziku i za korisnike koji dolaze za IP adresa u Srbiji Pogodak doo, preduzeće za internet usluge. Predviđena je opcija i za vlasnike foruma phpBB softveru koji žele da omoguće upload fajlova svojim korisnicima, pa izvol'te...


FAQ - sve o besplatnom online šteku .

PCpress.info o Dodaj.rs - Online prostor za podatke

3 коментара:

Анониман је рекао...

Da li ima neko (osim men) ko nije još uvek sve backup-ovao?! Hard mi je izdahnuo do sada 2 puta :( (na dva različita kompa)... a još nisam osigurala većinu dokumenata :(
Odmah idem da testiram ovu preporuku pa se javljam sa utiscima.

Unknown је рекао...

:)) Ima sigurno!

Super je sto stek prihvata SVE zamislive formate, ja sam dosad bacala nesto u PDF tankove, nesto na ImageShack, nesto na youtube....blah.

Sada cemo moci mirno da spavamo :D

Unknown је рекао...

@Dragana

nova trzisna nisa za osiguravajuca drustva: osiguranje i naplata stete usled stete na serverima.
Ovu uslugu treba nuditi. npr.kad ti izgori cela zgrada u Svedskoj sa serverom unutra - sta onda? Ko to osigurava i ima li tu nekog leka?