уторак, фебруар 12, 2008

WTF?!! Sexy politicar?! :)



...sledece pitanje je, logicno, A STA JE TO.

Americki predizbori, na kome su birani delegati prosli su proslog utorka, decembar vaistinu daleko, a okrsaj se u demokratskom bloku vodi oko toga (hihihihihi...): ko je najSeksi, dal Hilari dal Barak Obama, moj favorit jos od maja kada sam zdraknula u njegov studentski govor, ili bolje reci, performans, ljubaznoscu Jerry Weissman-a, ex CBC novinara, konsultanta i predavaca mekih vestina u Silikonskoj dolini i shire.


Ovo me jako podseca na Generalnu Skupstinu JCI u Geteborgu, hihiihi...to je trebalo videti, jedan momak (iz Belgije) i dve cice (Nemacka, Turska) nadmetali su se za glasove kandidata, i to: smanjem poreza na kondome i pivo, PODSTICAJNOM (aaaa....pokaznom al uctivom rrrr...RIGHT NOW!) politikom i tome slicno.

Parola je bila: neka pobedi najseksijastiji, i daaamn...verujte mi da je bilo smesno! Urnebesno dobro!

Na ovo me je podstakla frsiko otvorena tema na Forumu definitivno najboljeg domaceg web-navigatora Krstarice - obratite paznju na to kako se seksualnost komunicira medju nasim biracima i da li uspeva - procenite sami OVDE .

U medjuvremenu pogledajte spot I GOT CRUSH....ON OBAMA.
Ovaj spot nasao se dosad na stranama CNET, Financial Times, The LA Times, The New York Times, the Associated Press, Reuters i magazina Forbes, pa red je i kod mene na blogu ;-)
Videlo ga je preko 100 miliona ljudi u ovom trenutku, a bice zanimljivo pratititi statistike do decembra kada su izbori. THE izbori. Aaah....:)


Tim koji stoji iza ovog poduhvata (u nastavku ima i Obama Girl VS. Guilanni Girl...) je, dakako, tim kreativaca & profesionalaca BarelyPoltical.com
Jedan od njih je moj drugar sa MySpace.

pspspsps...idu lokalni izbori....:))))

Нема коментара: